Nieuwe Honda

Wil jij graag een nieuwe Honda kopen? Dan ben je bij Nieuweautorijden.nl aan het juiste adres! Wij hebben alle nieuwe Honda modellen bij ons op voorraad. Ga je voor een mooie Jazz of is de stoere nieuwe Honda Civic meer iets voor jou? Dit Japanse merk is dit jaar gekomen met een volledig elektrische auto gekomen, namelijk de Honda E. Ook in het hybride segment is de nieuwe Jazz en de CR-V uitgebracht. Er is ontzettend veel keuze wanneer je een nieuwe Honda wilt kopen. Wat past het beste bij jou? Wil je liever een mooie zuinige stadsauto? Of ben je meer van de sportieve auto's?

Dit Japanse merk heeft een geheel eigen stijl! Er zit zeker wat bij dat helemaal in de smaak valt.

ZOEK JOUW NIEUWE AUTO!

Nieuwe Honda Jazz

Deze mooie compacte auto is in 2020 helemaal opgefrist met een geheel nieuwe buitenkant en interieur! De auto is ontzettend stoer van buiten en de binnenkant heeft alle luxe van een moderne auto. Denk aan een wifi hotspot of een mooi scherm dat zelfs met de hand bediend kan worden.

De stoelen zijn extreem comfortabel om langere afstanden mee te reizen. Dit komt met name doordat de auto erg veel beenruimte heeft en er is genoeg ruimte voor bagage. Heb je toch nog meer ruimte nodig? Je kan de stoelen van de Nieuwe Honda Jazz 2020 makkelijk inklappen!

Het hele interieur ziet er ontzettend aantrekkelijk uit. Dit is echt een goede stap, erg onderscheidend en verrassend luxe! De auto biedt ontzettend veel ruimte aan alle passagiers. Heerlijk voor in de stad maar ook zeker als je regelmatig iets langer moet rijden.

Zelfs het stuur is helemaal ingericht zodat je het display op het dashboard ermee kan bedienen. Wat een luxe! Deze nieuwe Honda rijdt soepel en efficiënt door de hybride aandrijving met 2 motoren. Zoek je een betrouwbare en zuinige auto? Dan is de Jazz zeker iets voor jou!

Nieuwe Honda Civic

De nieuwe Honda Civic zit vol met de meest nieuwe luxe en technologie. De mooie Civic is de meest bekende auto van dit Japanse merk, vrijwel iedereen kent deze auto wel. De auto is in 2020 helemaal geüpgrade en heeft een facelift gehad om hem nog efficiënter, sportiever en comfortabeler te maken.

De auto ziet er stoerder uit door de grote grill aan de voorkant van de motorkap. Zelfs bij de standaard uitvoering krijg je de nieuwe Honda Civiv met led lampen en 16 inch wielen! De auto wordt dus zoals gezegd extreem rijk standaard uitgerust.

Het rijcomfort in deze nieuwe Honda is geoptimaliseerd door de nieuwe wielophanging en tegelijkertijd zijn de remmen verbeterd zodat ze bij een zware belasting nog veel beter hun werk kunnen doen! Overal wordt aan gedacht.

Het interieur is prachtig afgewerkt en als je in deze auto zit dan ervaar je de luxe van een mooie auto. Een prachtig scherm in het dashboard dat met de hand te bedienen is. De stoelen zijn zo gemaakt dat ze extreem comfortabel zijn voor korte en lange afstanden.

Overige Modellen

Dit zijn uiteraard niet de enige modellen die Honda heeft. Dit zijn de overige modellen van het Japanse merk:

  • HR-V: De compacte Jeep, een cross-over
  • CR-V: De Jeep, echt een stoere auto
  • Honda E: Volledig elektrisch

Waarom Nieuweautorijden.nl

Bij Nieuweautorijden.nl vind je een breed scala aan nieuwe auto's. Wij werken samen met uitsluitend hoogstaande autobedrijven. Ook zijn wij makkelijk bereikbaar via telefoon, mail en zelfs WhatsApp!

Heel veel zekerheden gemakkelijk en zonder ingewikkeld gedoe, gewoon thuis vanaf de bank een nieuwe auto uit voorraad uitzoeken. We bieden je een moderne overzichtelijke website met alle denkbare faciliteiten tot in detail.

Onze persoonlijke servicedesk staat dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur tot je beschikking beschikking of op afspraak wanneer je dat wenst. Daarbij nemen onze adverteerders voor jouw bescherming rekening met de regels van de consumentenbond m.b.t regelgeving met Koop op afstand en bedenktijd. Met de zekerheid van 14 dagen proefrijden en fabrieksgarantie. Bovendien is Nieuweautorijden.nl dagelijks telefonisch te bereiken voor consument en autobedrijf voor advies van 10.00 tot 17.00 uur en ’s avonds op afspraak.

Een nieuwe auto kopen doe je bij Nieuweautorijden.nl!