Nieuwe Lexus

Wil je een nieuwe Lexus kopen? Dan ben je bij Nieuweautorijden.nl aan het juiste adres! Wij hebben alle nieuwe Lexus modellen bij ons op voorraad. Ga je voor een mooie nieuwe Lexus CT, Nieuwe IS of is een SUV elektrische uitvoering van de nieuwe Lexus UX meer een auto voor je. Er worden ontzettend veel nieuwe modellen uitgebracht door dit prachtige merk.

Alle auto's van dit oorspronkelijke Japanse merk zijn erg populair. Dit komt name name door de goede prijs/kwaliteit verhouding die deze mooie auto's hebben. Als je een nieuwe Lexus wilt kopen dan koop je een stuk moderne technologie. Want alle auto's van dit geweldige merk ''presteren''. Met presteren wordt niet alleen snelheid bedoelt, maar juist de verbondenheid tussen de auto en de bestuurder en de weg. Hier is ontzettend veel over nagedacht zodat de bestuurder van een nieuwe Lexus kan genieten van optimaal rijplezier!

Er zit zeker wat bij dat aansluit op jouw wensen! Ook is er momenteel een volledig elektrische auto uitgebracht.

ZOEK JOUW NIEUWE AUTO!

Nieuwe Lexus CT

De nieuwe Lexus CT is een hybride speciaal gemaakt voor de stad. Zonder stekker en toch genieten van een hoop elektrische voordelen! De nieuwe CT van Lexus is een mooie, stoere en compacte auto. Maar toch voelt hij ontzettend ruim aan! Het comfort van deze auto is geweldig en daarbij rijdt je in een ongelofelijk schone auto met een lage co2 uitstoot. Als je deze nieuwe Lexus CT aanschaft krijg je hem standaard al zeer rijk uitgerust! Dit bevat onder andere een luxe navigatie systeem, en een volledig veiligheidspakket. Ook komt de nieuwe CT met een metallic lak!

Natuurlijk zijn er ontzettend veel opties waarmee je de hele auto kunt personaliseren en nog luxer kan maken dan dat deze van zichzelf al is. In het premium segment is de nieuwe CT de enige auto als een zelf opladende hybride. Wil je luxe ervaren van een premium auto en toch milieuvriendelijk de weg op gaan? Dan is deze nieuwe Lexus zeker een auto voor jou!

Ook het interieur van de auto is ontzettend luxe. Er zit een prachtig scherm in het dashboard met vele opties. Met name om je zo veilig mogelijk op je locatie aan te kunnen laten komen. Tegelijkertijd kan je met het surround systeem wat helemaal op maat gemaakt is voor de nieuwe CT ook geweldig muziek luisteren.

Nieuwe Lexus IS

De nieuwe Lexus IS is een hybride aangedreven sportsedan uit het premium segment. De enige in zijn klasse! De auto ziet er ontzettend stoer en sportief uit, en toch is hij ook razend populair bij de zakelijke autorijder. Wat erg goed wordt gedaan in deze nieuwe Lexus is het volgende: Je krijgt de auto namelijk standaard met automaat, climate control, cruise control en het is een hybride! De auto heeft geen stekker dus hoef je hem ook niet op te laden. Wat makkelijk!

De nieuwe Lexus IS is van binnen en buiten een geweldige auto. Prachtige LED verlichting naast de typische grill geeft de auto een premium uitstraling. Van de binnenkant heb je een luxe scherm in je dashboard met een geweldig infotainment systeem! De auto komt standaard met lederen bekleding en prachtige hout elementen.

Er zit een camera achter de achteruitkijkspiegel om verkeersborden te lezen zodat je zo veilig mogelijk op weg kan gaan. Ook kom je door het geweldige navigatie systeem van deze nieuwe Lexus altijd makkelijk op je locatie aan.

Nieuwe Lexus UX

De nieuwe Lexus UX is in 2 uitvoeringen verkrijgbaar namelijk de hybride of de volledig elektrische uitvoering. De hybride uitvoering van de nieuwe Lexus UX is een geweldige compacte SUV die in en buiten de stad geweldig presteert. De nieuwe UX van Lexus heeft een hybride aandrijving maar zonder stekker! Je hoeft de auto niet op te laden. Dit scheelt weer tijd en energie. Ook ben je hierdoor verzekerd van een lager gebruik van brandstof.

Je zit ontzettend comfortabel in de nieuwe UX en heb je overzicht over de hele weg doordat dit een SUV is. De nieuwe Lexus heeft een ontzettend stoere uitstraling. Het is echt een SUV waar je graag in gezien wilt worden. Deze prachtige auto is standaard ontzettend rijk uitgevoerd. De hybride rij aandrijving en met name een Lexus safety system krijg je er standaard bij! Het safety system is in staat om fietsers en voetgangers te herkennen. Zelfs in het donker!

Het is ideaal dat deze hybride zichzelf oplaadt. Dit gebeurt tijdens het rijden en zelfs tijdens het remmen! Dit zorgt er samen voor dat je ongeveer de helft van de tijd volledig elektrisch kan rijden. Ook van binnen is de auto ontzettend rijk uitgevoerd met een geweldig infotainment system en alle luxe technologieën die we gewend zijn van de auto's uit het premium segment. De beste en nieuwste rij hulp systemen zijn er gebruikt! De auto is volledig te personaliseren en verkrijgbaar in prachtige kleuren en vele opties.

Waarom Nieuweautorijden.nl

Bij Nieuweautorijden.nl vind je een breed scala aan nieuwe auto's. Wij werken samen met uitsluitend hoogstaande autobedrijven. Ook zijn wij makkelijk bereikbaar via telefoon, mail en zelfs WhatsApp!

Heel veel zekerheden gemakkelijk en zonder ingewikkeld gedoe, gewoon thuis vanaf de bank een nieuwe auto uit voorraad uitzoeken. We bieden je een moderne overzichtelijke website met alle denkbare faciliteiten tot in detail.

Onze persoonlijke servicedesk staat dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur tot je beschikking beschikking of op afspraak wanneer je dat wenst. Daarbij nemen onze adverteerders voor jouw bescherming rekening met de regels van de consumentenbond m.b.t regelgeving met Koop op afstand en bedenktijd. Met de zekerheid van 14 dagen proefrijden en fabrieksgarantie. Bovendien is Nieuweautorijden.nl dagelijks telefonisch te bereiken voor consument en autobedrijf voor advies van 10.00 tot 17.00 uur en ’s avonds op afspraak.

Een nieuwe auto kopen doe je bij Nieuweautorijden.nl!