Nieuwe Mazda

Wil jij graag een nieuwe Mazda kopen? Dan ben je bij Nieuweautorijden.nl aan het juiste adres! Wij hebben alle nieuwe Mazda modellen bij ons op voorraad.

Hybride of Elektrisch

Mazda brengt heeft ook een 100% elektrische auto uitgebracht die erg goed is ontvangen. Dit van oorsprong Japanse bedrijf produceert en verkoop hun auto's wereldwijd. Ook is het merk al 100 jaar oud! Tegenwoordig zijn een aantal modellen ook verkrijgbaar als een hybride uitvoering. De auto genereert stroom bij het afremmen. Hierdoor zal je een nog lager verbruik ervaren! Geweldige auto's van extreem goede Japanse kwaliteit. Opzoek naar een nieuwe Mazda? Deze vind je makkelijk in onze exclusieve zoekmachine voor nieuwe auto's.

ZOEK JOUW NIEUWE AUTO!

Nieuwe Mazda 2

De nieuwe Mazda 2 is in hart en nieren een echte stadsauto. Het is een verfijnde auto die is gemaakt met de "minder is meer" filosofie. Het interieur en exterieur van de nieuwe Mazda 2 is helemaal geperfectioneerd. Het exterieur van de auto heeft strakke lijnen en is prettig compact! Ook heeft de Mazda 2 stoere voor en achter belichting.

De binnenkant van de nieuwe 2 is met dezelfde 'minder is meer' filosofie gemaakt en is een stuk rustiger dan zijn voorganger. Het geeft een rustig en vertrouwd gevoel. Alles is goed op elkaar afgestemd en je kan gebruik maken van innovatieve informatiesystemen. Ook aan het rijcomfort en veiligheid is niks op of aan te merken. De auto heeft adaptieve koplampen en een aantal enorm fijne rijhulpsystemen waarmee je comfortabel op je bestemming aankomt.

De nieuwe Mazda 2 is zelfs als een hybride uitvoering verkrijgbaar. Bij deze uitvoering wordt er energie gegenereerd bij het remmen. Hierdoor is de auto nog zuiniger!

Nieuwe Mazda 3

De nieuwe Mazda 3 is als hatchback of sedan verkrijgbaar! Puur vakmanschap is wat je ziet als je naar deze auto kijkt. Ook onder de motorkap is het een feest, want er is gebruik gemaakt van een skyactiv-X benzine motor. Hierdoor levert de nieuwe Mazda 3 krachtige prestaties tegen een laag verbruik! Win win. Alle benzine uitvoeringen hebben het skyactiv-X systeem.

De auto is standaard zeer rijk uitgerust met fijne en veilige rijhulpsystemen zoals: Mazda Radar Cruise Control. Er wordt alles aan gedaan om een veilige rit te ervaren. Ook is je telefoon altijd gekoppeld met je nieuwe auto zodat je gebruik kan maken van handige applicatiesop het Touch screen scherm in het dashboard.

Je kan zelfs gebruik maken van de Active Driving Display waarop alle belangrijke informatie over je reis op de voorruit te zien is. Zodat je je ogen niet van de weg hoeft af te halen. Bij het ontwerpen van de stoelen is er rekening gehouden met een optimale zithouding. Dus je zit ongekend comfortabel in de nieuwe Mazda 3.

Nieuwe Mazda 6

De nieuwe Mazda 6 is als Sedan of Stationwagen verkrijgbaar. Voor een ieder wat wils! Dit is de parel van deze Japanse autofabrikant. Een verfijnde Sedan met een enorm luxueuze uitstraling. De nieuwe Mazda 6 is enorm fijn afgewerkt tot in de details. Zo zijn de sierpanelen uit het interieur van echt Japans hout gemaakt.

De auto is geweldig van binnen met een infotainment systeem dat je makkelijk kan koppelen met je telefoon. De auto is verder helemaal te personaliseren. Wil je verwarmde lederen stoelen of een verwarmd stuur? Of een Bose Audio systeem? Alles is mogelijk!

De nieuwe Mazda is voorzien van alle veiligheid en rijhulpsystemen die nodig zijn om veilig aan te komen op je bestemming. Zelfs de adoptieve koplampen bewegen met je mee. Ze zorgen altijd voor een aangenaam licht voor de bestuurder en mede weggebruikers.

Nieuwe Mazda CX 5

De kracht van de nieuwe Mazda CX 5 zit hem in een aantal verschillende punten. Dit komt met name doordat de auto standaard rijk is uitgerust! Een groot multimedia systeem, 19 inch licht metalen velgen en de auto heeft een trekkracht van 1800 tot 2100kg. Het is echt een krachtige auto die er ook nog eens stijlvol uitziet. Om een optimaal rijgenot te creëren is de hele auto ontworpen voor de bestuurder. Over elk materiaal dat in de nieuwe Mazda CX 5 gebruikt is, is nagedacht.

Net als elke andere nieuwe Mazda is het een sterke auto met een verfijnd design. Door de mooie verlichting aan de voor en achterzijde krijgt deze SUV een robuuste uitstraling.

De achterklep kan je openen met het drukken van 1 knop. De auto heeft enorm veel ruimte voor bagage. Wil je de nieuwe Mazda CX 5 liever iets sportiever met nog meer vermogen? Hij is ook als Sport uitvoering verkrijgbaar!

Waarom Nieuweautorijden.nl

Bij Nieuweautorijden.nl vind je een breed scala aan nieuwe auto's. Wij werken samen met uitsluitend hoogstaande autobedrijven. Ook zijn wij makkelijk bereikbaar via telefoon, mail en zelfs WhatsApp!

Heel veel zekerheden gemakkelijk en zonder ingewikkeld gedoe, gewoon thuis vanaf de bank een nieuwe auto uit voorraad uitzoeken. We bieden je een moderne overzichtelijke website met alle denkbare faciliteiten tot in detail.

Onze persoonlijke servicedesk staat dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur tot je beschikking beschikking of op afspraak wanneer je dat wenst. Daarbij nemen onze adverteerders voor jouw bescherming rekening met de regels van de consumentenbond m.b.t regelgeving met Koop op afstand en bedenktijd. Met de zekerheid van 14 dagen proefrijden en fabrieksgarantie. Bovendien is Nieuweautorijden.nl dagelijks telefonisch te bereiken voor consument en autobedrijf voor advies van 10.00 tot 17.00 uur en ’s avonds op afspraak.

Een nieuwe auto kopen doe je bij Nieuweautorijden.nl!