Nieuwe Renault

Wil je een nieuwe Renault kopen? Dan ben je bij Nieuweautorijden.nl aan het juiste adres! Wij hebben alle nieuwe Renault modellen bij ons op voorraad. Ga je voor een mooie nieuwe Renault Captur, de compacte Renault Clio is ook geweldig. Voor de gene die een grotere auto wilt rijden heeft Renault de Megane. De Franse autofabrikant is altijd bezig om zichzelf te verbeteren. Er worden ontzettend veel nieuwe modellen uitgebracht door dit prachtige merk. De nieuwe auto's van Renault zitten vol met de nieuwste technologieën!

Er zit zeker wat bij dat aansluit op jouw wensen! Ook zijn er plug-in hybride auto's en volledig elektrische auto's bij Renault.

ZOEK JOUW NIEUWE AUTO!

Nieuwe Renault Captur

De nieuwe Renault Captur is groter en moderner dan ooit te voren. De nieuwe Captur is een SUV zoals een SUV hoort te zijn. Dit komt met name door de krachtige uitstraling die de auto heeft.

De nieuwe Captur heeft een two-tone kleurstelling, dit wilt zeggen dat de auto volledig te personaliseren is. De stoere lijnen van de auto worden versterkt met de mooie LED koplampen van de Renault Captur. De auto is ook aangekleed met een stoere rails die langs het dak loopt. De ontwerpers van de nieuwe Captur hebben zeker hun werk gedaan!

Doordat je kan kiezen uit 18 verschillende kleurencombinaties is de Nieuwe Renault Captur volledig te personaliseren. De auto heeft enorm veel ruimte voor bagage en dit is ook nog eens uit te breiden door de achterbankleuning die je kan neerklappen.

Deze mooie auto is ook verkrijgbaar in een plug-in hybride.

Nieuwe Renault Clio

Door het volledig nieuwe design is de nieuwe Renault Clio een icoon op de weg! Ook heeft de nieuwe Clio de nieuwste technologieën. De nieuwe Clio heeft namelijk het grootste scherm in zijn klasse! Ook is het scherm volledig te bedienen met touchscreen. Ook kan je je mobiel draadloos opladen.

De auto wordt standaard al enorm rijk geleverd. De Renault Clio is een compacte stadsauto die ook nog eens enorm zuinig is. De meest bekende rijhulpsystemen zijn ook inbegrepen! Dus het rijplezier van deze auto is zeer aangenaam. De auto werd al tot auto van het jaar benoemd toen hij voor het eerst op de markt kwam!

In zijn klasse is de nieuwe Renault Clio echt een hele goede keuze!

Nieuwe Renault Megane

De nieuwe Renault Megane is luxer dan ooit en toch erg zuinig! De auto is aangekleed met volledige LED verlichting. Je kan er ook voor kiezen om volledig elektrisch rijden.

Door het nieuwste systeem wat Renault bij de nieuwe Megane heeft gebruikt kun je zelfs cruise control in de file gebruiken! De auto leest zijn omgeving perfect loodst jou moeiteloos door de file! De auto stopt automatisch en rijdt ook vanzelf weer verder!

Het interieur is volledig vernieuwd met een prachtig dashboard met een rijk scherm.

Overige modellen

De overige modellen van Renault: Renault Twingo, Zoe, Kadjar, Scenic, Talisman, Espace.

Waarom Nieuweautorijden.nl

Bij Nieuweautorijden.nl vind je een breed scala aan nieuwe auto's. Wij werken samen met uitsluitend hoogstaande autobedrijven. Ook zijn wij makkelijk bereikbaar via telefoon, mail en zelfs WhatsApp!

Heel veel zekerheden gemakkelijk en zonder ingewikkeld gedoe, gewoon thuis vanaf de bank een nieuwe auto uit voorraad uitzoeken. We bieden je een moderne overzichtelijke website met alle denkbare faciliteiten tot in detail.

Onze persoonlijke servicedesk staat dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur tot je beschikking beschikking of op afspraak wanneer je dat wenst. Daarbij nemen onze adverteerders voor jouw bescherming rekening met de regels van de consumentenbond m.b.t regelgeving met Koop op afstand en bedenktijd. Met de zekerheid van 14 dagen proefrijden en fabrieksgarantie. Bovendien is Nieuweautorijden.nl dagelijks telefonisch te bereiken voor consument en autobedrijf voor advies van 10.00 tot 17.00 uur en ’s avonds op afspraak.

Een nieuwe auto kopen doe je bij Nieuweautorijden.nl!