Nieuwe Tesla

Wil jij graag een nieuwe Tesla kopen? Dan ben je bij Nieuweautorijden.nl aan het juiste adres. Is een sportieve elektrische Tesla S rijden jouw droom? Bekijk deze dan bij Nieuweautorijden.nl. De nieuwe Tesla S is toonaangevend op het gebied van prestaties en veiligheid. De nieuwe Tesla is gebouwd met de meeste bagageruimte in zijn klasse. De auto biedt zitplaats aan maximaal 5 personen en heeft een uitgebreid 17-inch touchscreen. Of heb je altijd al eens in een exclusieve sportauto willen rijden? Dan is de nieuwe Tesla Roadster een perfect voertuig voor u. De volledig elektrische Roadster is de snelste auto ter wereld. De nieuwe Roadster biedt zitplaatsen voor 4 personen.

Nieuwsgierig? Lees dan snel verder over de nieuwe Tesla modellen!

ZOEK JOUW NIEUWE AUTO!

Nieuwe Tesla model S

Een nieuwe Tesla Model S heeft alles wat u van een auto mag verwachten. Het nieuwe model S is snel en veilig. De veiligheid is vooral te danken aan de elektrische architectuur. Dat is namelijk ontworpen om aan elke kant bescherming te bieden. Dit voertuig heeft zelf een van de laagste omslagrisico's van alle auto's.

De nieuwe S is voorzien van veel bagageruimte. Het interieur is gebouwd rondom de bestuurder. Dit zorgt voor een comfortabel gevoel tijdens het rijden. De auto is écht gemaakt om het de bestuurder zo comfortabel mogelijk te maken. Verder beschikt de auto over een geweldige geluidstechniek, dat zorgt voor een geluidsdynamiek die vergelijkbaar is met een opnamestudio. Een nieuwe Tesla S heeft een sportief uiterlijk. De nieuwe S heeft een standaard, uitgebreid glazen dak. Dit zorgt voor meer hoofdruimte en daarnaast ook voor UV-bescherming.

Met het elektrische model S rijdt u overal naartoe dankzij het ruime aanbod van oplaadmogelijkheden in de wereld. Dit voertuig is voorzien van Enhanced Autopilot-functies. Dit zorgt voor veiligheid en comfort. In de nieuwe Tesla heb je maximaal zicht van 360° graden met naar achter-, voor- en zijkant gerichte camera's.

Verder heeft dit voertuig 12 ultrasone sensoren. Deze sensoren detecteert nabije voertuigen, voorkomt mogelijke aanrijdingen en helpt bij het parkeren. De volledig elektrische aandrijflijn van de auto zorgt er voor dat de auto prestaties kan leveren onder alle weersomstandigheden, dankzij de Dual Motor All-wheel Drive, adaptieve luchtvering en Ludicrous-acceleratie.

Nieuwe Tesla Roadster

De nieuwe Tesla Roadster is de snelste auto ter wereld die alle records verbreekt! De nieuwe Tesla Roadster is een volledig elektrisch aangedreven sportauto van het type Roadster. Je zult deze roadster dan ook niet zo snel tegenkomen op de Nederlandse wegen, maar als je er eentje ziet, dan zal deze meteen opvallen. Met een Tesla Roadster kan je comfortabel rijden dankzij de topsnelheid. Ook het grote bereik en de enorm snelle acceleratie van 0 naar 100 km/u. Nieuwsgierig naar dit nieuwe elektrische model? Lees dan snel verder!

Deze supercar biedt zitplaatsen voor 4 personen. Dit voertuig is voorzien van een lichtgewicht, uitneembare glazen dak die opgeborgen kan worden in de bagageruimte, voor een ultieme open rijbeleving. Het uiterlijk van de nieuwe Roadster is indrukwekkend te noemen. De nieuwe Tesla Roadster maakt echt indruk! De auto oogt als een ontzettend moderne auto.

De gemeten topsnelheid ligt boven de 400 km/u. Dat zijn geweldige prestaties. De nieuwe Roadster sprint namelijk in slechts 1,9 seconden naar 96 km/u! De Roadster is in staat om van 0 naar 160 km/u+ te gaan in 4,2 seconden. De auto wordt aangedreven door een driefasige, 4-polige inductiemotor met een maximaal uitgangsvermogen van 185 kW (248 pk).

Waarom Nieuweautorijden.nl

Bij Nieuweautorijden.nl vind je een breed scala aan nieuwe auto's. Wij werken samen met uitsluitend hoogstaande autobedrijven. Ook zijn wij makkelijk bereikbaar via telefoon, mail en zelfs WhatsApp!

Heel veel zekerheden gemakkelijk en zonder ingewikkeld gedoe, gewoon thuis vanaf de bank een nieuwe auto uit voorraad uitzoeken. We bieden je een moderne overzichtelijke website met alle denkbare faciliteiten tot in detail.

Onze persoonlijke servicedesk staat dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur tot je beschikking beschikking of op afspraak wanneer je dat wenst. Daarbij nemen onze adverteerders voor jouw bescherming rekening met de regels van de consumentenbond m.b.t regelgeving met Koop op afstand en bedenktijd. Met de zekerheid van 14 dagen proefrijden en fabrieksgarantie. Bovendien is Nieuweautorijden.nl dagelijks telefonisch te bereiken voor consument en autobedrijf voor advies van 10.00 tot 17.00 uur en ’s avonds op afspraak.

Een nieuwe auto kopen doe je bij Nieuweautorijden.nl!