Nieuwe Volvo

Wil jij graag een nieuwe Volvo kopen? Dan ben je bij Nieuweautorijden.nl aan het juiste adres! Wij hebben alle nieuwe Volvo modellen bij ons op voorraad. Wil je graag een stoere stationwagen rijden zoals de nieuwe Volvo v60! Deze is momenteel rijker uitgerust dan ooit tevoren! Deze is enorm populair en bied enorm veel comfort en ruimte zoals je van het Zweedse merk gewend bent.

Mocht je toch liever een hogere auto willen rijden dan is de Nieuwe XC40 echt een geweldige auto. Deze is er in 3 verschillende uitvoeringen. Mild hybride, Plug-in hybride of 100% elektrisch! Dit is echt de top auto momenteel van het Zweedse auto merk. Wil je nog groter rijden? Dan is de nieuwe Volvo XC90 een hele geschikte auto.

De Zweedse autofabrikant is in veel segmenten actief. Ze zijn uniek en toonaangevend. Ook werd er al erg vroeg naar duurzame oplossingen gekeken. Het is èèn van de meest vooruitstrevende merken als het op economisch rijden aankomt.

ZOEK JOUW NIEUWE AUTO!

Nieuwe Volvo XC40

De nieuwe Volvo XC40 is de auto waar het om draait bij de Scandinavische autofabrikant. De nieuwe XC40 is er maar liefst in 3 verschillende uitvoeringen. MildHybride, Plug-In Hybride en een volledig elektrische uitvoering. Qua uiterlijk is het een stoere SUV maar toch is hij compact. Hij biedt ontzettend veel ruimte voor al zijn passagiers en hun bagage. Een makkelijke auto die is gemaakt voor binnen en buiten de stad. De SUV heeft voor en achter LED verlichting. Ook is de auto volledig te personaliseren en je hebt keuze uit veel bijzondere kleuren.

De nieuwe Volvo XC40 is extreem rijk uitgerust en heeft enorm vooruitstrevende technologieën. Zo heb je bijvoorbeeld 360 graden zicht door de 4 hoge resolutie camera's. Deze helpen je bij het in en uit parkeren. Hierdoor kan je zelfs in de meest krappe parkeerplekken eenvoudig parkeren. Gaat het net niet goed? Dan remt de nieuwe Volvo XC40 automatisch!

Het dashboard is enorm modern en door het grote touchscreen scherm krijg je alle informatie die je nodig hebt tijdens je reis. Natuurlijk is de auto voorzien van de meest uitgebreide rijhulpsystemen om je zo veilig mogelijk aan te laten komen op je bestemming.

Nieuwe Volvo XC90

De nieuwe Volvo XC90 is de grootste auto uit het assortiment. Een enorm veilige SUV ( waar Volvo bekent om staat) die als mild of plug-in hybride verkrijgbaar is. Vooral met de Plug-In hybride kan je ervoor kiezen om volledig elektrisch te rijden. Hierbij kan je woon-werk verkeer elektrisch uitvoeren. De auto heeft een ongekende rij ervaring en straalt veel kracht uit. Dat zie je direct wanneer je het stoere design van de nieuwe Volvo XC90 bekijkt. De auto biedt plaats aan 7 personen en hun bagage. De stoelen zijn gestoffeerd met een luxe wolmix. Dit is ongekend in de autowereld.

De auto is helemaal naar eigen wens in te richten. Je kan hem namelijk in 3 uitvoeringen kopen. Standaard (in hoeverre kunnen we de nieuwe XC90 standaard noemen) of met een Inscription of R-Design pakket. Dit gaat voornamelijk over de looks van de auto. De ene is wat sportiever en de andere meer voor de zakelijke rijder.

De nieuwe Volvo XC90 heeft enorm fijne rijhulpsystemen. Je wordt echt beschermd op de weg. Dit komt met name door de nieuwste rijhulptechnologie waarmee voetgangers, obstakels en medeweggebruikers herkend worden.

Nieuwe Volvo V60

De nieuwe Volvo V60 is het iconische model van de Zweedse autofabrikant. De auto is geheel vernieuwd maar het is toch duidelijk dat het een echte nieuwe Volvo is. Genieten staat helemaal centraal in deze geweldige auto. De nieuwe Volvo V60 is in een mild of plug-in hybride verkrijgbaar en heeft een zeer lage uitstoot. Met name de Plug-in hybride maakt een rit van woon-werk verkeer mogelijk zonder uitstoot.

De auto is uitgerust met geweldige rijhulpsystemen die alle ritten enorm veilig maken. Sterke sensoren herkennen obstakels, voetgangers en medeweggebruikers. Ook is de auto slim genoeg om te kunnen bepalen of hij moet remmen of niet. Bij het in en uit parkeren heb je hulp van 4 hoge resolutie camera's die je van alle hoeken kunnen helpen.

Waarom Nieuweautorijden.nl

Bij Nieuweautorijden.nl vind je een breed scala aan nieuwe auto's. Wij werken samen met uitsluitend hoogstaande autobedrijven. Ook zijn wij makkelijk bereikbaar via telefoon, mail en zelfs WhatsApp!

Heel veel zekerheden gemakkelijk en zonder ingewikkeld gedoe, gewoon thuis vanaf de bank een nieuwe auto uit voorraad uitzoeken. We bieden je een moderne overzichtelijke website met alle denkbare faciliteiten tot in detail.

Onze persoonlijke servicedesk staat dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur tot je beschikking beschikking of op afspraak wanneer je dat wenst. Daarbij nemen onze adverteerders voor jouw bescherming rekening met de regels van de consumentenbond m.b.t regelgeving met Koop op afstand en bedenktijd. Met de zekerheid van 14 dagen proefrijden en fabrieksgarantie. Bovendien is Nieuweautorijden.nl dagelijks telefonisch te bereiken voor consument en autobedrijf voor advies van 10.00 tot 17.00 uur en ’s avonds op afspraak.

Een nieuwe auto kopen doe je bij Nieuweautorijden.nl!