Blog

Blog

Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de auto industrie. Nieuweautorijden.nl houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen bij onze website en bij de autofabrikanten.

Eenvoudig en snel een nieuwe auto

Een auto is tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. We zijn gewoon behoorlijk afhankelijk van de auto niet alleen voor de privékilometers maar ook voor al onze zakelijke kilometers. Tegenwoordig hebben we niet allemaal meer een baan naast de deur en we moeten wel erg vaak reizen tussen thuis en werkplek, maar ook een bezoek aan een klant komt steeds vaker voor. Er zijn werkgevers die de kilometers goed compenseren maar het kan ook zijn dat je een auto van de zaak krijgt. Er kan invulling aangegeven worden op diverse manieren. Hierdoor heeft ook iedere manier zo zijn eigen voor- en nadelen.

Lees verder

De nieuwe Opel Astra

Hij is er, de nieuwe Opel Astra! Een auto met bijzondere led verlichting, 225 pk, geweldige stoelen en met een heerlijk goud kleurtje. Hij zat er al even aan te komen maar de zesde reeks Astra, die oorspronkelijk de opvolger was van de Opel Kadett is nu leverbaar.

Lees verder

Nieuwe auto's 2021

Elektrische auto’s nemen steeds meer in populariteit toe. Ook in 2021 zullen we steeds meer elektrische auto’s gaan zien in het straatbeeld. Maar natuurlijk hebben we ook nog gewoon benzine auto’s. De nieuwste benzineauto's van 2021 hebben we hier op een rijtje gezet.

Lees verder

Financial lease of Operational lease

Een nieuwe auto kopen? Dan kun jezelf direct afvragen hoe je dat het beste kunt gaan doen, en er zijn meerdere opties bespreekbaar! In de nieuwste blog van NieuweAutoRijden.nl helpen wij je bij het maken van een keuze. Wat is nu de beste optie? Je zult snel merken dat dit per situatie totaal verschillend is.

Lees verder

Volkswagen ID4 GTX onthuld: de elektrische GTI

Maak kennis met het broertje van de ID.4: sportief als een GTI, comfortabel als een SUV en duurzaam als een ID.

Lees verder

Het nieuwe rijden!

Autorijden. Sinds jaar en dag doen veel mensen het in Nederland. Het begon allemaal al zo'n 90 jaar geleden in het jaar 1927. In dat jaar reden er in ons land maar 41.000 auto's rond. Het was toen alleen voor de echt rijke mensen beschikbaar. In de loop der jaren is het gebruik van de auto eerder gemeengoed dan uitzonderlijk geworden. Met als gevolg dat het aantal auto’s in één eeuw tijd 200 keer zoveel is geworden. Anno 2021 rijden er zo'n 8,7 miljoen auto’s rond over onze wegen. Net als het een revolutie was om honderd jaar geleden auto te rijden, heeft er de laatste jaren ook een revolutie in de auto industrie plaatsgevonden.

Lees verder