Lease oplossingen voor ondernemers

Lease oplossingen voor ondernemers.
Lease jouw zakelijke auto!

nieuweautorijden.nl werkt samen met Lease One de specialist in leasing.

Zet je liever jouw cashflow in voor de groei van uw onderneming dan is Financial Lease de oplossing.
Als jouw onafhankelijke partner zoeken wij de beste lease constructie voor zowel personen-  als bedrijfswagens. Financial Lease is voor jouw bedrijf een fiscaal aantrekkelijke financiering met voordelen ten opzichte van een traditionele financiering. Een Lagere maandtermijn dankzij het hanteren van een slottermijn en heldere afspraken over de hoogte van uw aanbetaling en maandbedrag. Dus geen financiële verrassingen achteraf.

  • Lease offerte aanvragen
  • De belangrijkste voordelen:
  • De auto wordt volledig jouw eigendom
  • Vrije keus van merk en autodealer
  • Voor nieuwe en gebruikte auto’s
  • Je behoudt uw bestaande cashflow
  • Acceptabele maandlasten
  • Mogelijkheid op investeringsaftrek
  • Tussentijds aflossen mogelijk

Investeren zonder (veel) liquiditeitsverlies!

Financial Lease is een interessante financieringsvorm voor ondernemers omdat je een investering doet zonder dat dit direct ten koste gaat van jouw liquiditeit. Je wordt economisch eigenaar van jouw auto waardoor je uw auto op de balans kunt activeren. Je kiest zelf de hoogte van jouw aanbetaling die u eventueel kunt voldoen. (inruil van je huidige auto bijvoorbeeld). Ook kunt je kiezen voor een slottermijn in uw leasecontract. Dit is een restantbetaling aan het einde van de overeenkomst die maximaal gelijk is aan de vooraf ingeschatte restwaarde van de auto. Hierdoor hoeft je de waarde van de auto niet volledig af te lossen. Je maandbedrag valt hierdoor aanzienlijk lager uit.

Een aantrekkelijke Auto verzekering

De verzekering bestaat uit een unieke All-Risk verzekering, welke in geval van diefstal of total loss het verschil tussen de boekwaarde en de dagwaarde van jouw auto dekt. Hiermee sluit je elk risico uit. Om op de weg goed verzekerd te zijn, is een ongevallen inzittenden verzekering en rechtsbijstand standaard opgenomen in de verzekeringspremie.      

Reparatie, onderhoud en banden        

Je kunt jouw eigen dealer kiezen voor reparatie, onderhoud en de vervanging van banden. De kosten zijn separaat en niet inbegrepen in de maandtermijn.

https://leaseone.nl