Met nieuweautorijden.nl naar je persoonlijke droomauto!

Met Nieuweautorijden.nl naar je persoonlijke droomauto!

Online nieuwe auto’s kopen wordt je gemakkelijk gemaakt door Nieuweautorijden.nl
Als enige autosite in Nederland met uitsluitend nieuwe auto’s helpen we  je snel en efficiënt bij het zoeken en vinden van jouw gewenste auto en laten onze aanbieders je zien dat zij voor jou de beste kortingen hebben. Een nieuwe auto is vooral één ding en dat is...nieuw.

Tegen een scherpe prijs een nieuwe auto vinden is de uitdaging voor elke autokoper.
Omdat we  je hier graag bij helpen, bieden wij "in één oogopslag" heel veel nieuwe modellen uit de voorraad van onze adverterende partners veelal met korting.

Ben je nog steeds op zoek naar het beste koopje?
Geef je fantasie de vrije loop in onze nieuwe zoekmachine.
Daar vindt je al nieuwe auto's tegen prijzen onder of net boven de 10.000 euro.

Autoverkoop nieuw in Augustus 2023 weer stijgend!

In augustus 2023 zijn er maar liefst 27.825 nieuwe personenauto’s op naam gezet Dat is ten opzichte van het jaar ervoor 18,6 procent meer dan in augustus 2022 Maar deze toename is minder spectaculair dan in de maanden ervoor. Dat heeft zo zijn redenen.

Afgelopen juli was de stijging nog 30,7 procent en in juni 2023 zelfs 38 procent. En nu dus 18,6 procent, een stuk minder. Dat komt omdat momenteel minder orders geschreven worden, zeggen Bovag en RAI Vereniging, die de cijfers elke maand samenstellen.

In de vorige maanden werden bovendien nog veel openstaande verkooporders uitgeleverd, zelfs uit 2022. Vanwege chiptekorten en leveringsproblemen konden die niet eerder gerealiseerd worden. Nu deze inhaalslag achter de rug is, zijn de showrooms weer vol en is de groei minder spectaculair. 

Elektrische auto minder gewildWat ook meespeelt, is dat de consument de hand op de knip houdt. Dit treft vooral de elektrische auto, constateren Bovag en RAI Vereniging. Het einde van het jaar komt steeds dichterbij en daardoor nemen veel consumenten een afwachtende houding aan.

Want hoe gaan de toekomstige stimuleringsregelingen van het kabinet eruit zien? Komen er nog leuke subsidies of kortingen en wat zijn de definitieve plannen met de wegenbelasting vanaf 2026? Niemand die het nog weet.

Wij wensen nog veel plezier op onze website naar het zoeken, vinden en kopen van je nieuwe auto!We zijn via de telefoon, mail en WhatsApp prima bereikbaar, om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bel me terug - Nieuweautorijden.nl

We bellen u direct terug.
Voer hieronder uw telefoonummer in om het gesprek te starten.

Aanmelden en adverteren autobedrijf!

Voeg ons toe op WhatsApp of stel uw vraag: 06-83234428