Veilig kopen op afstand!

 

Online veilig een nieuwe auto kopen!

We bestellen met elkaar via internet legio aan spullen van schoenen naar computers, televisies.
Nieuweautorijden.nl is één van de eerste autozoekmachines die als enige in Nederland naast het uitgebreid zoeken van een nieuwe auto het voor jou ook mogelijk maakt een nieuwe voorraadauto online te bestellen.   

Is dat niet eng?

Nee waarom.. je weet wat je wil hebben je hebt je merk en keuze van jouw nieuwe auto bepaalt. Onze adverteerders zijn allemaal hoog aangeschreven autobedrijven bovendien heeft een nieuwe auto standaard minimaal 2 jaar fabrieksgarantie en tonen wij alle denkbare opties en accessoires van jouw nieuwe auto.
Door Nieuweautorijden.nl is online winkelen extreem snel, transparant en veilig geworden.

Jouw nieuwe auto persoonlijk thuis bezorgd!

Bij Nieuweautorijden.nl maken wij het kopen van een nieuwe auto makkelijk en transparant. Met de mogelijk heel veel foto’s te plaatsen per voertuig (50) en bovendienhele grote foto’s te tonen met als extra mogelijkheid video ondersteuning.

Heel veel zekerheden

Heel veel zekerheden gemakkelijk en zonder ingewikkeld gedoe, gewoon thuis vanaf de bank een nieuwe auto uit voorraad uitzoeken. We bieden je een moderne overzichtelijke website met alle denkbare faciliteiten tot in detail.

Onze persoonlijke servicedesk staat 24/7 tot uw beschikking wanneer je dat wenst daarbij nemen onze adverteerders voor uw bescherming rekening met de regels van de consumentenbond m.b.t regelgeving met Koop op afstand en bedenktijd. Met de zekerheid van 14 dagen proefrijden en minimaal 2 jaar garantie. Bovendien is Nieuweautorijden.nl dagelijks telefonisch te bereiken voor consument en autobedrijf voor advies van 10.00 tot 18.00 uur en ’s avond op afspraak.

No nonsense duidelijke afspraken geen vage kleine letters, geen onaangename verrassingen.

Dat is nieuweautorijden.nl

Jouw nieuwe auto indien gewenst gratis bij je thuisbezorgd of op jouw werk

Bij je bestelling geef je duidelijk aan wanneer je de auto wenst op te halen of dat deze bezorg wordt. Met door het inplannen in de werkplaats voor een nul inspectie en het eventueel bestellen van te monteren accessoires dien je rekening te houden met een levertijd van circa 7 dagen, dit kun je gemakkelijk overleggen en afstemmen met de verkopende partij.

Wij adverteren met de meest volledige gegeven van het autobedrijf zodat u op diverse manieren duidelijke afspraken kunt maken met het autobedrijf!

 Bel me terug - NieuweAutoRijden.NL

We bellen u direct terug.
Voer hieronder uw telefoonummer in om het gesprek te starten.

Aanmelden en adverteren autobedrijf!

nieuweautorijden.nl - Koop je nieuwe auto gemakkelijk en snel op nieuweautorijden.nl nieuweautorijden.nl - Koop je nieuwe auto gemakkelijk en snel op nieuweautorijden.nl - Zoekresultaten