Veilig kopen op afstand!

Veilig kopen op afstand!

Online veilig een nieuwe auto kopen!

We bestellen met elkaar via internet legio aan spullen van schoenen naar computers, televisies.
Nieuweautorijden.nl is één van de eerste autozoekmachines die als enige in Nederland naast het uitgebreid zoeken van een nieuwe auto het voor jou ook mogelijk maakt een nieuwe voorraadauto online te bestellen.

Is dat niet eng?­

­Nee waarom.. je weet wat je wil hebben je hebt je merk en keuze van jouw nieuwe auto bepaald. Onze adverteerders zijn allemaal hoog aangeschreven autobedrijven. Bovendien heeft een nieuwe auto standaard minimaal 2 jaar fabrieksgarantie en tonen wij alle denkbare opties en accessoires van jouw nieuwe auto. Door Nieuweautorijden.nl is online winkelen extreem snel, transparant en veilig geworden.

Jouw nieuwe auto persoonlijk thuis bezorgd!

Bij Nieuweautorijden.nl maken wij het kopen van een nieuwe auto makkelijk en transparant.

Heel veel zekerheden

Heel veel zekerheden gemakkelijk en zonder ingewikkeld gedoe, gewoon thuis vanaf de bank een nieuwe auto uit voorraad uitzoeken. We bieden je een moderne overzichtelijke website met alle denkbare faciliteiten tot in detail.

Onze persoonlijke servicedesk staat dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur tot je beschikking beschikking of op afspraak wanneer je dat wenst. Daarbij nemen onze adverteerders voor jouw bescherming rekening met de regels van de consumentenbond m.b.t regelgeving met Koop op afstand en bedenktijd. Met de zekerheid van 14 dagen proefrijden en minimaal 2 jaar garantie. Bovendien is Nieuweautorijden.nl dagelijks telefonisch te bereiken voor consument en autobedrijf voor advies van 10.00 tot 17.00 uur en ’s avonds op afspraak.

No nonsense duidelijke afspraken geen vage kleine letters, geen onaangename verrassingen. Dat is nieuweautorijden.nl

Jouw nieuwe auto indien gewenst gratis bij je thuisbezorgd of op jouw werk.

Bij je bestelling geef je duidelijk aan wanneer je de auto wenst op te halen of dat je deze graag bezorgt wilt hebben. Voor het inplannen van de nul inspectie en het eventueel bestellen van te monteren accessoires dien je rekening te houden met een levertijd van circa 7 dagen. Dit kun je gemakkelijk overleggen en afstemmen met de verkopende partij.

Wij adverteren met de meest volledige gegevens van het autobedrijf zodat je op diverse manieren duidelijke afspraken kunt maken met het autobedrijf!

­

Bel me terug - Nieuweautorijden.nl

We bellen u direct terug.
Voer hieronder uw telefoonummer in om het gesprek te starten.

Aanmelden en adverteren autobedrijf!

Voeg ons toe op WhatsApp of stel uw vraag: 06-83234428