Welkom bij Nieuweautorijden.nl!

Welkom bij Nieuweautorijden.nl


Welkom bij Nieuweautorijden.nl

­Exclusief nieuwe auto’s adverteren in heel Nederland!

Nieuweautorijden.nl is een uniek nieuw autoplatform exclusief voor nieuwe auto’s. Je kan bij ons voordelig nieuwe auto’s verkopen in heel Nederland.

Waarom Nieuweautorijden.nl?

Elke autokoper zoekt online naar zijn of haar volgende auto. Al jaren speuren consumenten hiervoor de bekende occasionportals af. Tot nu toe was er nog geen portal voor nieuwe auto’s. Consumenten die een nieuwe auto willen kopen gaan naar de officiële website van de importeur of de merkdealer. Autokopers die willen rondkijken bij verschillende merken en modellen moeten daarom tientallen websites bezoeken om een overzicht te krijgen van het aanbod, auto’s te vergelijken en de beste deals te bekijken.

Om de klantreis en de zoekervaring te optimaliseren van iedereen die op zoek is naar een nieuwe auto is er nu Nieuweatorijden.nl. Een nieuw online platform met alleen nieuwe auto’s!

Waarom adverteren op Nieuwautorijden.nl

Het wordt steeds moeilijker om je als autobedrijf te onderscheiden op de Nederlandse occasionportals. Bovendien vragen deze portals hoge bedragen voor het adverteren van auto’s, terwijl de ROI vaak achterblijft. Kort gezegd: het levert voor veel autobedrijven te weinig leads op als je kijkt naar de kosten.

Bij Nieuweautorijden.nl pakken we het anders aan: een onderscheidend nieuw autoplatform met lage kosten dat jouw aanbod van nieuwe voorraadauto’s maandelijks bij duizenden websitebezoekers onder de aandacht brengt.

Voor wie is Nieuweautorijden.nl bedoeld?

Nieuweautorijden.nl biedt exclusief toegang voor aanbieders van nieuwe auto’s. Op ons platform vindt de consument dus geen occasions. Dit houdt het aanbod zuiver en biedt duidelijkheid aan kopers: hier vind je alleen nieuwe auto’s. Zo houden we de kwaliteit van onze websitebezoekers hoog en vergroten we de kans op een succesvolle aanvraag bij onze adverteerders.. 

Hoe werkt Nieuweautokopen.nl?

Iedereen die zich aanmeldt op Nieuweautorijden.nl kan direct auto’s adverteren. Het platform biedt real time koppelingen met alle bekende dataleveranciers zoals: Hexon, Autodata, Autotelex, Commerce Delta en VWE . Een advertentie publiceren gebeurt met één druk op de knop.

Wat kost Nieuweautokopen.nl?

Aanmelden bij Nieuweautokopen.nl is gratis. Je betaalt alleen een vast bedrag per jaar.

Adverteren:

Business Pro abonnement (0 - 15 advertenties per maand):          359 euro per jaar

Business Premium abonnement (onbeperkt adverteren):               395 euro per jaar 

Meer weten over Nieuweautorijden.nl?
Neem contact met ons op via WhatsApp 06-83234428 of stuur een e-mail naar welkom@nieuweautorijden.nl

Bel me terug - Nieuweautorijden.nl

We bellen u direct terug.
Voer hieronder uw telefoonummer in om het gesprek te starten.

Aanmelden en adverteren autobedrijf!

Voeg ons toe op WhatsApp of stel uw vraag: 06-83234428